Mooier oud worden

Ouder worden doen we allemaal. Maar u wil graag mooi oud worden? Heeft u last van adertjes, steelwratten, pigmentvlekken en/of rimpels? En wilt u deze verminderen? Dan bent u bij Beaunesse aan het juiste adres! Door onze behandelingen zorgen wij ervoor dat we tekenen van het ouder worden verminderen of vertragen. Hierbij maken we gebruik van de producten van Environ.

Egale huid
Elke vrouw wil stralen! Uw gezicht is onderdeel van de eerste indruk die u maakt op andere mensen. Daarom willen we ook graag een mooie, egale huid. Heeft u bijvoorbeeld last van acné, eczeem, irritaties, rode onrustige huid, rosacea of een droge huid? Dat kan ervoor zorgen dat u minder straalt. Maar door behandelingen in de salon, eventueel in combinatie met de producten van Environ en Jane Iredale, zorgen we ervoor dat u weer vol vertrouwen de wereld in loopt.

Sterke huid
Sommige vrouwen hebben van nature een mooie, egale huid. Heeft u dat? Belangrijk is het dan dat u werkt aan het versterken van uw huid. Als u een sterke huid heeft, blijft deze op conditie. Uw huid is dan ook bestand tegen weerstanden van buiten en binnenuit. Uw huid blijft stabiel tijdens hormonale veranderingen of bestand tegen weersomstandigheden. Zelfs als u stress heeft op uw werk, blijft u met een sterke huid er mooi en verzorgd uitzien.

Kennismaking
Elke huid is anders. Daarom starten wij ook altijd met een kennismakingsbehandeling en een huidanalyse.

Met deze behandelmethodes werken we aan een betere huid: microdermabrasie, peelings, microneedling, IPL

Meest recente nieuwsartikelen

Geen nieuwsberichten gevonden