Over Beaunesse

Schoonheid komt niet alleen van buiten, maar ook zeker van binnen. Uw gezondheid en gemoedstoestand hebben invloed op uw schoonheid. Daarom vinden wij het bij Beaunesse belangrijk om rust en ontspanning te creëren tijdens de behandelingen. De behandeling is niet alleen goed voor uw huid, maar ook een ontspanningsmoment, weg van uw dagelijkse bezigheden.

Ik ben Chantal Oerlemans, gediplomeerd schoonheidsspecialist en eigenaresse van Beaunesse. Ik ben in 1997 de salon gestart om mensen te helpen bij het ontdekken van hun natuurlijke schoonheid. Ik heb in de tussentijd veel bijgeleerd en heb me steeds door cursussen en congressen op de hoogte gehouden van alles op het gebied van schoonheid. Daarnaast geef ik regelmatig lessen bij bedrijven die schoonheidsspecialisten opleiden en ben ik een gecertificeerd opleidingsbedrijf. Dat wil zeggen dat ik regelmatig stagiaires opleid tot schoonheidsspecialist. Deze helpen mij ook in de salon.

Begeleiding
Voor mij als schoonheidsspecialist is het belangrijk dat u zich goed voelt. Tijdens maar ook zeker na de behandeling. Daarom zet ik ook stevig in op het begeleiden van mijn klanten. Dus naast de behandeling in de salon, kunt u van mij ook zeker advies en begeleiding verwachten als u thuis bent. Het mooiste resultaat behalen we namelijk samen.

Meest recente nieuwsartikelen

Geen nieuwsberichten gevonden